Ресторан «Колиба», ГРК «Шервуд» Довгомостиська


Ресторан «Колиба», ГРК «Шервуд», Довгомостиська


Локації Ресторан "Колиба"



  • + 38 (032) 288 05 11, +38 (032) 343 80 97, + 38 (032) 259 34 44 рецепція
  • Довгомостиська, 35 км. від Львова в напрямку Львів-Шегині

Ресторан «Колиба», ГРК «Шервуд» — Ресторан "Колиба"


Готельно-відпочинковий комплекс "Шервуд" - це не лише готель, це і затишний зал вишуканого  ресторану  готелю та ресторану ‘’Колиба”виконана у староукраїнському стилі.

Ресторан «Колиба» (українська кухня) розташований поруч з готелем на березі озера та вміщує 50 чоловік в основний зал, який оформлений в українському стилі.

 Навколо ресторану розміщені 5 альтанок, місткістю до 6 чоловік кожна.

 Ресторан Колиба – ідеальне місце, щоб сховатися від літньої спеки, смакуючи неповторним десертом за чашкою кави або чаю. Тут, біля озера, Ви побачите всю красу та чарівність навколишнього краєвиду.

Тут з любов'ю та турботою відтворено настрій та атмосферу української оселі, яка дозволить по-справжньому відпочити від шаленого ритму міського життя та повсякденних турбот.
"Колиба" — це традиційна гуцульська дерев'яна споруда з колод, де знаходили притулок для відпочинку та ночівлі мисливці, чабани і лісоруби, які надовго піднімались у гори. Як і століття тому, колиби зачаровують відчуттям безмірної свободи та єднання з величчю природи.
Горяни вірили, що колиба — богоугодна споруда, яку опікують всі дванадцять апостолів. Тому при будівництві колиби лісоруби завжди враховували архітектурно число 12. Нашу колибу, основа якої восьмикутна, вінчає чотирикутний купол і шпиль — як звернення до Бога.
"Колиба" самобутня , її зруб виготовлений лісорубами без жодного цвяха — зі смереки, спеціально доставленої з гірських Карпат. Саме це і обумовлює екологічну чистоту споруди, теплу та затишну атмосферу і потужну позитивну енергетику всього комплексу.

Меню ресторанів  відображає смаки наших постійних гостей та очікування потенційних відвідувачів. Широкий вибір салатів та закусок, супи за стародавніми рецептами, страви з печей  – це мала частка того, що запропонує Вам ресторан «Колиба».
  • кількість 1
  • загальна місткість 40
  • танцювальний майданчик
  • літній майданчик

Контакти




Графік роботи

    Понеділок
    Вівторок
    Середа
    Четвер
    П'ятниця
    Субота
    Неділя
    08:00 - 00:00
  • цілодобова робота